Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
További Bichon fajták képes leírás - Bichon.tlap.hu
részletek »

További Bichon fajták - Bichon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bichon.tlap.hu » További Bichon fajták
Keresés
Találatok száma - 4 db
Coton de Tulear

Coton de Tulear

Coton de tulear jelentése 'gyapotszövet Tulearról'. Madagaszkár szigetéről származik, ahonnan Franciaországba került és lett közkedvelt társasági kutya. Bichon testalkatú, hosszú, gyapotszerű szőrrel. Színe fehér, enyhén sárgás árnyalattal. Lógó fülek, közepesen hosszú pofa, fekete intelligens szemek és fekete orrtükör. Súlya 3,5-6 kg, termete 25-32 cm.

Cseppke Löwchen Kennel

Cseppke Löwchen Kennel

Löwchen : Ez egy intelligens és nagyon élénk kiskutya, élénk és nagyon eleven külsővel ; robusztus alkattal, jó csontozattal, teste rövid és arányos, fejét magasan hordja, körvonala karcsú. Járása, tartása büszke és határozott, melyeket lobogó, oroszlánszerűre fésült sörénye még hangsúlyosabbá tesz. A nem nyírott részeket teljesen természetesen kell hagyni, semmiesetre sem szabad szobrászkodni velük. Kiállításra mindenképpen oroszlánszerűre kell fésülni.

Scubulorum kennel

Scubulorum kennel

Eredmények: 2010.09.12 Scubulorum Jupiter(Foltos ) a Kecskeméti Cac kiállításon béby osztályban nagyon ígéretes eredményt ért el és a Fiatal felvezetok között gazdájával Zoltánnal a 3. helyen végzett. 2010.02.13 Az Ázsiai és Törpekutya Klub évzáró klubebédjén Helena Mira Janus Suzi és Mozart Hrabencin Raj kutyánk a 2009 év Derby Kutyája díjban részesült.

Subarashil

Subarashil

Coton de Tuleart, Yorkchire Terriert, Biewer Yorkshire Terriert tenyésztünk. Ezek a fajták belopták magukat kedves, játékos természetükkel a szivünkbe. A Subarashil Hoshi Hikari Kennel 1996-ban alakult. Kennelünket azóta több sajáttenyésztésű és a világ minden tájáról importált gyönyörű kutya képviseli. A kicsik családi környezetben nevelkednek, jól szocializáltak, egészségesek, vidámak. Számos győztes kutyánk van a világ különböző helyein, kedves családoknál. Kutyáink minőségéért és boldogságáért igyekszünk a legtöbbet megtenni, hogy kutya és gazdi is elégedett legyen és sok örömük legyen egymásban, mert 'Kutya nélkül lehet élni, de minek.'

Tuti menü