Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Minden, ami kutya képes leírás - Bichon.tlap.hu
részletek »

Minden, ami kutya - Bichon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bichon.tlap.hu » Minden, ami kutya
Keresés
Találatok száma - 16 db
Állat rendezvények

Állat rendezvények

Manapság ebben a rohanó világban alig hagyunk magunknak időt kikapcsolódni. Mindent számítógépen, gépekkel csinálunk, és lassan jelentését, sem tudjuk annak, hogy mi az igazi kikapcsolódás. A gyermekek nagy része csak fényképekről tudja, hogy mi is az a múzeum, vagy akár a természet. Leginkább számítógépes táborokba, vagy olyan napközis táborokba íratjuk őket, ahol nincs lehetőségük megtapasztalni a természet szépségeit. Ez persze nem személyre szabott hiba, ilyen világot élünk. Mióta ún. 'divat' lett a számítógép, nem írunk levelet, helyette e-mailt küldünk, moziba csak akkor megyünk, ha éppen akciós napok vannak, és kiállításokat is akkor látunk, ha olcsóbban tudunk bejutni. Ezt a rohanó gépies életet pedig, a kedvenceink is megsínylik sajnos. Nem marad rájuk elég időnk, nem tudunk velük annyit foglalkozni, amennyit kéne. Ráadásul, számtalan kutyafuttatót számolnak fel, vagy sok helyen nincs is, így még azok a gazdik sem tudják kedvencük mozgás iránti vágyát kielégíteni, akik szeretnék. Szerencsére azért nincs minden veszve, ugyanis vannak olyan rendezvények, ahol ezeket a problémákat félretehetjük. Ezért is készült ez az oldal, hogy ezeket a rendezvényeket összefoglalja.

Állateledelfutár

Állateledelfutár

Vásároljon kényelmesen, sorbanállás nélkül! Kínálatuk: - kutyatápok, konzervek - macskatápok, konzervek - kiegészítők - felszerelések - táplálékkiegészítők - jutalomfalatok - akvarisztika - rágcsálók - madarak

Bogáncs Kutyaotthon

Bogáncs Kutyaotthon

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány, Esztergom Alapítványunk célja, hogy gyepmesteri telepre bekerült kutyákat megmentse, ideiglenes lakhelyet biztosítson, amíg szerető, felelősségteljes gazdit nem találunk nekik. Felhívjuk figyelmüket, hogy menhelyünk kapacitásai végesek, így jelenleg nincsen lehetőségünk befogadni kidobott, elunt állatokat. Ha kedvencétől meg kell válnia, csak abban tudunk segíteni, hogy hirdetési felületet biztosítunk weblapunkon.

Dogloveshop

Dogloveshop

Dog Love - egy élethosszig tartó szeretet. Ez a gondolat járt a fejünkben amikor elhatároztuk megnyitjuk prémium minőségű kutyafelszereléseket forgalmazó webáruházunkat. Hiszen az ember és a kutyája közti kapcsolat mély, ösztönös, ami olyan pillantásokból, gesztusokból áll, amik nem igényelnek szavakat. Az ember vágya, hogy minél többet megadjon kedvencének, akit saját családja részének tekint. A legutóbbi években mindazonáltal erősebb lett az igény kedvenceink szükségletei iránt. Szerető gazdiként sorozatosan falakba ütköztünk , hiába voltak elképzeléseink mit szeretnénk kedvencünknek, a legerősebb érzés ezekben az esetekben a hiányérzet volt. Problémát jelentett számunkra, hogy szerettünk volna olyan kutyafelszereléseket, amelyek beleilleszkednek otthonunk színvilágába , harmonizálnak a berendezéssel ,praktikusak és még kutyusaink is szeretik. Ismeretségi körünkben is tapasztaltuk ,hogy sokan járnak hasonló cipőben mint mi, ezért elhatároztuk,hogy saját webáruházat nyitunk. Reméljük minden kedves látogatónk megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő terméket amely a későbbiekben kedvencének is megelégedésére szolgál majd a mindennapokban.

Furminator - Kutyakefe

Furminator - Kutyakefe

Az angol Fur (szőr) és a Terminator szavak házasságából született FURminator szó tökéletesen leírja ennek a kutyakefének a valódi célját: segítségével megszabadulhatunk kedvenc kutyánk vagy macskánk aljszőrétől, melyet egyébként elhullatana. A Furminator rendszeres használata mellett akár az aljszőrzet 90% is képes eltávolítani! A lakásban tartott kutyák és macskák egész évben vedlenek, így ezeknél -legyenek rövid avagy hosszú szőrzetűek- általános problémát jelent az aljszőrzet kikefélése. Kertben tartott hosszúszőrű kedvencek a nyári melegben szintén az aljszőrzetükkel szenvednek. Ki ne látott volna már teljesen megnyírt Bobtailt vagy más hosszúszőrű kutyát? A Furminator egy egyedülállóan különleges eszköz, ami kifejezetten arra lett kialakítva, hogy megállítsa a szőrhullást, ott ahol kezdődik: az aljszőrzetnél. Ez a forradalmi kutya- macskaápolási eszköz, egy különleges kialakítású, precíziós pengével rendelkezik, ami eltávolítja a kihullott szőrt, miközben fényes és csillogó bundát hagy maga után. Biztosan állítható: a FURminator a legjobb kutyakefe/macskakefe a világon! A Furminator eszköz garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet. A Furminator akár 90%-át is eltávolítja a vedlő szőrnek, egy szebb és csillogóbb bundát maga után hagyva, ami alatt a bőr is jobban tud lélegezni...

Koti Dog Fashion

Koti Dog Fashion

Sokan talán még ma is mosolyognak azon, ha egy kutyasétáltatás alkalmával olyan ebben találkoznak, melyet kutyaruhába öltöztetnek. A kistestű, lakásban tartott fajták érzékenyebbek a hidegre, de a nagytestű kedvencekre is jobban kell figyelni, ha kevés szőrzettel rendelkeznek vagy idősödő korban vannak. Pénztárca kímélő és egyben praktikus megoldás is a kutyaruha. Gondoljon csak bele: mennyit kell költenie az állatorvosra, gyógyszerekre ha kutyája megfázik, beteg lesz? Mennyi időt vesz igénybe és mennyit kell takarítani, ha sáros lábbal végigsétál a lakásban? 'Az én kutyám méretére nem találok az üzletekbe megfelelő kutyaruhát!'- hangzik el oly sokszor ez a mondat. Itt ilyen nem létezik!!! Még a lakásból sem kell kimozdulni, nem kell az üzleteket végigjárni és bosszankodnia az elvesztegetett idő miatt! Nem kell pénzt kiadnia parkolójegyre, buszjegyre. A karosszékben ülve, nyugodtan végignézheti a kínálatot. Lehet apró termetű vagy különleges méretekkel rendelkező, nagytestű vagy már idős kutyája, adja meg a lemért adatokat és kedvence részére, egyedileg elkészül a kiválasztott kutyaruha!

Kutya gazdi

Kutya gazdi

A kutyagazdi oldalán sok olyan hasznos információt fogsz találni, ami a kutyatartással kapcsolatos kérdésekre választ ad. Elsősorban arra világít rá az oldal, hogy mennyire felelősség teljes dolog a kutyatartás, amit nem lehet félvállról venni. Sajnos napjainkban egyre több a kóbor gazdátlan kutya. Pedig ha nagyobb hangsúlyt fektetnének az emberek arra, hogy csak akkor vállalják fel a gazdi szerepet, akkor bizonyára kevesebb kutyus kóborolna. Ez eléggé sarkalatos probléma, és minden jóérzésű embernek tennie kell ez ügyben, mert ez az állapot így nem maradhat. Szerencsére szép számmal akadnak olyan állagvétők akik rengeteget tesznek ez ügyben. Az állatvédő magatartás, tiszteletre méltó, és követendő minden ember számára.

Kutyás képeslapok

Kutyás képeslapok

A képeslap, képesblog lehetőséget teremt regisztrált felhasználói számára, hogy a saját képeslap címen képeslapküldő, a képesblog címen pedig napló oldalt üzemeltessenek, melyek mind önálló weblapok működnek. Emellett az oldalon egy közös gyűjtőfelületen lehetőséget teremt arra, hogy az oldal látogatói szemezgessenek a feltöltött képek, képeslapok, naplóbejegyzések közül. Az egyszerűség kedvéért a szolgáltatásra egységesen mint képeslap hivatkozunk.

Kutyás terápia

Kutyás terápia

Szüksége lenne valakire, aki vigyáz kutyájára, mikor Önnek más elfoglaltsága akad? A panzióktól kicsit tart, vagy messze vannak? Erre a célra vannak a dogsitterek, akik a megbeszélt időpontban a kutyájáért mennek és élvezetes programokkal színesítik kedvence Ön nélkül töltött óráit. A kutyás kurzus célja, hogy a gyermekek játékos feladatokon keresztül megtanulják, hogy - a kutyák másképp gondolkodnak és éreznek, mint az ember - másképp reagálhatnak, mint az ember - másképp kell róluk gondoskodni, mint az emberekről - minden kutya különböző - hogyan közelítsen egy kutyához - vannak helyzetek, mikor a kutyát nem szabad zavarni - mire vigyázzanak, mikor egy kutyával játszanak - hogyan viselkedjen, ha fél egy kutyától - mit tegyen, ha egy kutya elkezdi kergetni

Hirdetés
Kutyatáp -Petlap

Kutyatáp -Petlap

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, kutyatáp, eledelek, táplálék kiegészítők továbbá ápoló eszközöket szereket és játékokat is kínálunk. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok.

Luludog - A divatos kutya

Luludog - A divatos kutya

Néhány évvel ezelőtt kezdtük el kiegészítőkkel kényeztetni kedvenceinket, és kiderült, hogy a kutyák igen is igénylik, hogy a szerető gazdik minőségi, igényes dolgokkal halmozzák el őket, ezért kezdtük forgalmazni azokat a termékeket, amik a világ összes kozmopolita kutyáját megillet. Kutyaszeretetünkből adódóan nagyon szívesen fogadjuk akár a legegyszerűbbnek tűnő kérdéseket is, hiszen a saját és elégedett vásárlóink tapasztalatait szívesen megosztjuk azokkal, akiknek szintén a kutya legjobb barátja.

Minőségi kutyahámok kicsiknek és nagyobbaknak

Minőségi kutyahámok kicsiknek és nagyobbaknak

Legyen szó akár prémium kutyatáp vagy felszerelés rendeléséről, nálunk csakis minőségi termékek gazdagítják folyamatosan bővülő választékunkat. Kínálatunkban a kutya játékokon kívül a mindennapokban tartósan használható kutyahámot, nyakörvet és pórázt is találhatsz. Böngéssz kedvedre rendszerezett kutya webshopunkban, hogy garantáltan megleld a számodra és kedvenced számára is a lehető legjobb termékeket! Ne feledkezz feliratkozni hírlevelünkre se, hogy naprakész maradj akcióinkkal és újdonságainkkal kapcsolatban!

Népszigeti Kutyaiskola

Népszigeti Kutyaiskola

Tanfolyamok: Az alapfokú tanfolyamon igyekszünk Önöket bevezetni a kutya és gazda kapcsolatának alapjaiba. Fontos és kihagyhatatlan lépcsőfok ez, mely a későbbi együttélés alapjainak lerakását jelenti. A Népszigeti Kutyasuli, azaz a Tükörmódszer sikerét az a folyamat adja meg, melyben a gazdák végig mennek az alapfokú tanfolyamtól a középfokú tanfolyam elvégzéséig: mintegy nyelvtanfolyamon, megismerve a kutyát és az együttélés szabályait, illetve, hogy miként rendezzük be közös életünket.

Pinky dogs kutyaruha

Pinky dogs kutyaruha

Arra törekszünk, hogy minél szélesebb palettán tudjuk bemutatni, illetve a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni Kedvencednek az aktuális kutyadivatot: kutyanadrág, kutyaszoknya, kutyaing, kutyapóló, kutyatrikó, kutya esőkabát, kutyakabát, kutyamellény, kutyaoverál, hátvédő, alkalmi és esküvői kutyaruha, kutyacipő, kutyasál, kutyasapka és különböző kutyakiegészítő, kutyaékszer, kutyanyakörv, kutyahám a hozzá tartozó kutyapórázzal együtt. Kutyusod kényelmét szolgáló termékek: puha kutyafekhely, kutyapárna, kutyatáska, hordozótáska; is megtalálhatók. Kutyusodat játékkal, illetve kozmetikai termékekkel is kényeztetheted!

Prémium eledel Webáruház

Prémium eledel Webáruház

Szuper prémium és prémium minőségű kutyaeledelek és felszerelések! Webáruházunkban mindent megtalálsz, amire szükség lehet kedvenced kölyök korától idős koráig. Folyamatos akciókkal, egyedülálló hűségpont-és ajánló rendszerrel, extra kedve zménye kkel várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket! A legjobbat a legjobbaknak!

Szitakötő kutyakozmetika

Szitakötő kutyakozmetika

Szeretettel várom minden szépülni vágyó, bozontos kutyust, (cicust és egyéb kisállatot) a XI. kerületi kutyakozmetikámban. Minden fajtájú és méretű kedvence szakszerű ápolását vállalom. Célom, hogy mind a gazdi mind a kutyus elégedetten, pozitív élményekkel távozzon szalonomból. Kérésére házhoz is megyek, így kedvence saját, nyugodt környezetében szépülhet. Amennyiben nem tud eljönni a kozmetikába és az Ön otthonában sem alkalmas a kutya szépítése, háztól házig szállítom kedvencét. Nyírás: - standardnak megfelelő - hobbynyírás - keverék kutyusoknak fantázianyírás a gazdi elképzelései alapján - Trimmelés - Fésülés - Fürdetés, szárítás - Karom vágás - Fülszőr kiszedés

Tuti menü