Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok, kiállítások képes leírás - Bichon.tlap.hu
részletek »

Klubok, kiállítások - Bichon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bichon.tlap.hu » Klubok, kiállítások
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ázsiai- és Törpekutya klub

Ázsiai- és Törpekutya klub

Hogyan lehetek tagja az Ázsiai és Törpekutya Klubnak (továbbiakban ÁTK)? Az ÁTK a társasági kutyatulajdonosok öntevékeny klubja, mely a Magyar Ebtenyészt˜k Országos Egyesületének a szervezete. Mit kell tennem? El˜ször is ezt a nyilatkozatot ki kell tölteni és az ÁTK címére (2013. Pomáz, Pf 139.) beküldeni postán vagy emailben (atkvezetoseg@yahoo.com), vagy faxon (06-1-700-1693). A nyilatkozatban meg kell adni a kutya tulajdonosának adatait (név, lakhely, telefonszám, kutyafajta), és be kell fizetni az éves tagsági díjat, az oldal tetején megadott lehet˜ségek valamelyikén. A tagsági dij összege 6000,- Ft egy gazdasági évre (januártól decemberig).

Bichon Havanese Klub

Bichon Havanese Klub

Az oldal tagjai magyar Bichon Havanese rajongók, kutyatulajdonosok. Nagyon sok hasznos tanáccsal látják el az oldal látogatóit kutyanevelésről, kutyatartásról, kutyavásárlásról. További látni-, olvasnivalók: képek, videók, cikkek, hírek, fórumok

Blöki.hu - Közösségi oldal háziállatoknak

Blöki.hu - Közösségi oldal háziállatoknak

Közösségi oldal háziállatoknak! Kutyák, macskák, lovak, papagájok sőt még malacok is! Gyere Te is és oszd meg kedvenced fényképeit, videóit vagy írj webes naplót. Ismerkedj fajtársakkal vagy beszélgess a fórumon, legyél a közösség tagja! Érdekes, vicces fotókhoz készíthetsz képaláírást a szövegelj játékban. Szavazz a legjobb szövegre és képre, hogy gyarapodjon a gyűjteményünk egy újabb vicces képpel.

Kiállítások

Kiállítások

- CAC időpontja: 2010-09-05 Kutya-, macskakiállítás Győr-Moson-Sopron megye - Fajtaklub, Nyúlkiállítás időpontja: 2010-09-11 - 2010-09-12 Kutya-, macskakiállítás Budapest - Nemzetközi Macskakiállítás, kisállat-bemutató és ásványbörze időpontja: 2010-09-11 - 2010-09- - - 12. Kutya-, macskakiállítás Budapest - Cac időpontja: 2010-09-12 Kutya-, macskakiállítás Bács-Kiskun megye - Cac dőpontja: 2010-09-26 Kutya-, macskakiállítás Jász-Nagykun-Szolnok megye

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete

Kérjük tagjainkat, hogyha módjukban áll, nyújtsanak segítséget a kolontári és a devecseri rászoruló állatoknak a mentésben közvetlenül közreműködő Noé Állatotthon Alapítványon keresztül. Nincs olyan ember az országban, aki ne hallott volna a vörös iszap által okozott szörnyű katasztrófáról.A katasztrófa nem csak az embereket érintette, hanem az állatokat is. Sajnos nagyon sok állat elpusztult, mert nem tudott elmenekülni. Több állatvédő szervezet is menti a megmaradt állatokat a környékről. Az állatok nagy része súlyos sérüléseket szenvedett, kórházi ellátásra szorul és csak pár nap, pár hét múlva kerülhetnek ideiglenes befogadókhoz. Sajnos van olyan állat is, akik a gondos ápolás ellenére nem érték meg a másnapot. Az állatok egy részét visszavárják gazdáik, amint megfelelő körülményeket tudnak biztosítani nekik, sokukról azonban gazdáik nehéz szívvel lemondtak, mert egyszerűen a saját jövőjüket sem látják biztosítottnak, nemhogy az állataikról gondoskodni tudjanak. Ezek az állatok örökbefogadó gazdákat keresnek majd. Minden állat, akit elhoznak az állatvédők bekerül egy adatbázisba, hogy nyomon lehessen követni a sorsukat.

Tuti menü