Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak képes leírás - Bichon.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak - Bichon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bichon.tlap.hu » Hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Az ellenállhatatlan Havanese

Az ellenállhatatlan Havanese

Fajtalexikonunkban érdekes információkat gyűjtöttünk össze a legnépszerűbb kutyafajtákról. Milyen legfontosabb tulajdonságokkal rendelkeznek? Havanese fajtaleírásunkból megtudhatod többek között, az alábbi érdekességeket: melyik ország nemzeti kutyafajtája? Vajon kezdő gazdik, vagy csak tapasztaltabb gazdiknak ajánlott, azaz könnyen nevelhető fajta-e? Kíváncsi vagy? Kerülj beljebb!

Havanese Galéria

Havanese Galéria

A Havanese Galéria egy nyílt internetes adatbázis project. Az oldal célja minél több havanese képét és adatait egy helyen összegyűjteni és bárki számára elérhetővé tenni. A Havanese Galéria teljesen megújult annak érdekében, hogy az oldalon megtekinthető kutyák számának ugrásszerű növekedése ellenére továbbra is egyszerűen használható maradjon, illetve a korábbinál is több információval szolgáljon. A rengeteg új funkció miatt mindenképpen ajánlott a Gyakran Ismételt Kérdések oldal elolvasása, illetve minden kényelmi és megjelenítési lehetőség kipróbálása a hatékony böngészés érdekében!

Kölyökkutyák etetése

Kölyökkutyák etetése

Speciális szükségletek A kutyáknál a kölyökkor fajtától függően másfél-kétéves korig tart. Ezalatt gyakrabban kell étkezniük a kifejlett kutyáknál, és az étrendjük is különböző kell, hogy legyen. A kölyökkutyák rendkívül komplex szükségletekkel születnek, amelyeket szinte azonnal ki kell elégíteni. Immunrendszerük még fejletlen, és az első pár hétben, amíg ki nem nyitják a szemüket, nagyon elesettek. Teljesen az anyjuktól függenek, aki védelmezi és táplálja őket.

Kutyakozmetika Budapsten

Kutyakozmetika Budapsten

A Dogmopolite kutyakozmetikájában minden a kutyusok és gazdáik elégedettségéért történik. Professzionális szolgáltatások, nemzetközileg (el)ismert termékek alkalmazása, hogy a kutyák fajtájuknak és életmódjuknak legmegfelelőbb gondozást kapják. A Dogmopolite kozmetikája az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: tappancs szőr vágása, szem előtti szőr vágása, nyírás, trimmelés, fazonigazítás, hideg,meleg fürdő, csutakolás, szárítás, fésülés, kefélés, stb. Elérhetőség: 1064 Budapest, Rózsa u. 94/B. (a Podmaniczky utcánál).

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

A kutyasszallasok.hu az első magyarországi, kutyás vendégeket is fogadó szálláshelyeket közvetítő portál. Egyszerűbben: egy belföldi utazási oldal nekünk, kutyásoknak. De ennél azért lényegesen több lesz! Nem a ma oly divatos közösségi oldalt akartunk csinálni, hanem egy oldalt egy közösségnek. Egy olyan közösségnek, ahol a kutya családtag. Egy olyan közösségnek, amely velünk együtt idővel tenni szeretne egy 'kutyabarátabb' Magyarországért. Igen, vannak terveink! Lehetőségeinkhez mérten javítani, (re)formálni szeretnénk a szállásadók, egyéb vendéglátók, más szolgáltatók és persze a kutyatartók 'életét', életterét, hogy valamennyiünknek jobb legyen. Lesznek nyereményjátékok, versenyek kutyáknak, gazdiknak, szállásoknak, vendéglátóknak, de sok más is! Az aktuális dolgokról, akciókról, fejleményekről mindig beszámolunk az oldalon, a hírlevelünkben, és egyéb csatornákon, amikről szintén hírt adunk. Addig is, kérjük, használd az oldalt, teszteld, mondd el véleményed, tapasztalatod, ajánld (kutyás) ismerőseid figyelmébe, mi pedig igyekszünk minden hasznos visszajelzést figyelembe venni, az esetleges hibákat kijavítani. Reméljük, Neked ez az oldal lesz a(z egyik) kedvenc helyed!

Mikrochip

Mikrochip

Hazánkban nemrég kötelezővé tették a törzskönyvezett kölyökkutyák, macskák chippel történő megjelölését, felváltva a régi tetoválással történt azonosítást. Kötelező továbbá azon kutyák, macskák, és vadászgörények chipezése, melyeket külföldre szállítanak, és nincsenek látható módon (tetoválással) megjelölve. Az állatorvosnak, aki ilyen esetben az állat útlevelét is kiállítja, szigorúnak kell lennie, olvashatatlan tetoválású állatnak nem adhat útlevelet.

Tuti menü