Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyászat képes leírás - Bichon.tlap.hu
részletek »

Gyógyászat - Bichon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bichon.tlap.hu » Gyógyászat
Keresés
Találatok száma - 6 db
Állatorvosi Elsősegély Szolgálat

Állatorvosi Elsősegély Szolgálat

Az Állatorvosi Kamarában betöltött tisztségem miatt szolgáltatásaim jelenleg csak korlátozottan működnek. Napközben biztosan nem tudok kiszállásokat vállalni (különösen sürgős esetekben), így a segítségemre leginkább a délutáni-esti órákban, illetve hétvégeken számíthatnak. Kérem hívjanak a túloldalon megadott telefonszámaimon, és majd megbeszéljük, hogy éppen miben, és hogyan tudok a segítségükre lenni. Sürgős esetekben kérem keressék az alább megtalálható kollégáimat, akik az enyémhez hasonló szolgáltatásokkal állnak az Önök rendelkezésére!

Állatorvosi-rendelők

Állatorvosi-rendelők

Állatorvosi rendelő keresés, földrajzi-, abc-, állatfajta szerint. Az orvos válaszol: állatorvosi tanácsadás Az alábbi oldalakon a háziállat.hu szakemberei válaszolnak olvasóink kérdéseire. Ne feledd, hogy az online tanácsadás nem minden esetben helyettesíti a személyes konzultációt! Sürgős esetben kérjük azonnal fordulj állatorvoshoz, szakemberhez! Sikeres böngészést!

Biorezonancia.org kezelések

Biorezonancia.org kezelések

Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat A SCIO rendszer néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztel a páciennél.

Lőrinci Állatorvosi Rendelő

Lőrinci Állatorvosi Rendelő

Szolgáltatások: Egészségmegőrzés - Kutyák, macskák, görények, nyulak teljes körű vakcinázása - Külső és belső élősködők (bolhák, kullancsok, bélférgek, stb.) elleni kezelések. - Takarmányozási tanácsadás, csúcsminőségű (szuper prémium) és állatorvosi diétás tápok forgalmazása. - Hím és nőstény állatok ivartalanítása. Belgyógyászat, Bőrgyógyászat - Alapos diagnosztikai kivizsgálás: Pld.: vér-és vizeletvizsgálat, röntgen, ultrahang, mikrobiológiai vizsgálatok, citológia, szövettan, allergiateszt, bőrkaparék stb. - Belgyógyászati betegek ambuláns és kórházi ellátása - Allergiás betegségek gyógykezelése Sebészet - Has-és mellüregi műtétek, - Daganatok műtéti ellátása - Csonttörések, ízületi betegségek műtéti kezelése - Egyéb sebészeti beavatkozások

Miskolc Állatkórház

Miskolc Állatkórház

A rendelő és patika szolgáltatásokat nyújtó cég az 1998-as fejlesztéseket követően komplex állategészségügyi és gyógyszerforgalmazó állatkórházzá nőtte ki magát, mely az átalakításoknak köszönhetően egy konferenciateremmel is bővült. Az állatbarátok gyorsan bővülő köre által támasztott szakmai elvárások jelentős eszközfejlesztésekre ösztönöztek minket, amire a mai napig is kiemelt figyelmet fordítunk. Kórházunkban jelenleg 3 állatorvos, 2 szakasszisztens, 2 gyógyszerész asszisztens, és egy gazdasági ügyekkel foglalkozó szakember dolgozik. A szakmai munkát dr. Lengyel Béla kisállat-gyógyász szakállatorvos irányítja, aki a régióban egyedülállóan, a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagjaként komolyabb csontműtéteket is végez. A gyógyszerforgalmazó részleg vezetéséért dr. Puskás Gábor galambász-szakállatorvos a felelős.

Palavet Állatorvosi rendelő

Palavet Állatorvosi rendelő

Az Állatorvosi rendelő szolgáltatásai -Általános belgyógyászati vizsgálatok -Általános sebészeti ellátások -Kiegészítő vizsgálatok Általános belgyógyászati vizsgálatok Védőoltások Szemészeti vizsgálatok Bőrgyógyászati vizsgálatok EKG vizsgálatok Gerontológiai szűrővizsgálatok

Tuti menü