Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bichon Bolognese tenyésztők képes leírás - Bichon.tlap.hu
részletek »

Bichon Bolognese tenyésztők - Bichon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bichon.tlap.hu » Bichon Bolognese tenyésztők
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bianco Passione

Bianco Passione

Els˜ kutyánk - Vadóc - István születésnapi ajándéka volt, aki azért kért egy kiskutyát, mert nagyon féltem a kutyáktól. Ez a kis apró, fehér, bájos sz˜rgombóc az els˜ perct˜l fogva elbˆvölt és azóta már nem tudnám elképzelni kutya nélkül az életet. Vadóc 1 éves volt, amikor játszótársat kapott: Ciklont. Kutyakiállításra kozmetikusunk, Orsi unszolására neveztük be Vadócot, aki els˜ kiállításán 10 hónaposan fiatal gy˜ztes és Fajtagy˜ztes címeket ért el. Ezután kezdtünk el komolyan foglalkozni a fajtával. Azóta nagyon sokat tanultunk ennek a csodálatos fajtának a küllemér˜l és a bels˜ tulajdonságairól.

Budavári Fekete Kennel

Budavári Fekete Kennel

A Budavári Fekete Kennel az ország első Bolognese és Havanais Kennelje. A Bolognesét 1984-ben honosítottuk, az 1-es törzskönyves Alex nevű kannal és a 2-es törzskönyves Alla nevű szukával. Az első alom 1986-ban született, és ezzel indult el a Bolognese tenyészet Magyarországon. Mai napig van szukám. Minden évben 1 alom születik nálunk.

El Pandilla

El Pandilla

' Az évek folyamán az általam tenyésztett kutyák sok szép eredményt értek el idehaza és külföldön is. Összegyűlt eredményeink alapján már 5 esetben válthattam volna ki a Mestertenyésztő címet, de én úgy gondolom, hogy nem egy titulus alapján lesz valakiből jó tenyésztő és nem a kiállításon elért eredmény a fontos, hanem az egészséges és boldog kutya.'

Gyöngyösi Pelyhes Kennel

Gyöngyösi Pelyhes Kennel

Majd 10 évvel ezelőtt láttam meg az első Bolognait és szerelem volt első látásra. Néhány hónap múlva már boldog tulajdonosa voltam és vagyok Afra nevű kutyusomnak. Afika sokat volt egyedül még dolgoztam és a családi tanács úgy döntött kap egy játszótársat, hogy ne únja annyira magát. Sokat vártunk rá még megszületett és ő lett a mi Ginánk. Igazi jó barátok lettek, Afi nevelte, ma is együtt alszanak. Nagyon jól megvoltunk a lányokkal két évig, míg barátnőm rábeszélt, hozzunk el egy kis kant. Ha már erre rá tudtak beszélni, már a kiállításra sem volt nehéz rávenni. És nyertünk. Büszke voltam a gyermekeimre. Jól viselkedtek, minden küllembíró dícsérte őket. Gina Champinok championja lett. Megszületett első kiskutyánk, Angeliq, ő egy barátnőmhöz került Ludasra, jó egészségnek örvend ma is. Ginát számos díjnyertes kutyus követte....

Kőbányai Pelyhes

Kőbányai Pelyhes

2005 -óta feleségemmel együtt foglalkozunk Bolognese kutyákkal. Először kedvtelésből tartottuk ezt a család minden tagját lenyűgöző, örökmozgó tüneményt. Majd később, amikor eljött az első fedeztetés ideje elgondolkodtunk azon, hogy tenyésztésbe kezdünk. Az első alomhoz kerestünk egy nagy szakértelemmel bíró tenyésztőt, aki segítségünkre lehet. Sok köszönet Tresó Adrien a Gyöngyösi Pelyhes Kennel Mester tenyésztőjének, akivel kapcsolatunk mára már baráti jellegű lett és az Ő segítségével, no és a csodálatos kan kutyusai segítségével nagyon ígéretes kiskutyáink születtek.

Mestergomi

Mestergomi

Tenyésztésünk fő célkitüzése: hogy egészséges,erős idegrendszerű, a Bolognese standarnak megfelelő, típusos minőségi kiskutyák szülessenek, akik a Bolognese fajta reprezentásai akár családi kutyusról, akár kiállításiról legyen szó és ezáltal sok-sok évig szerezzenek örömet a gazdiknak és nekünk is! Örülünk ha csemetéinkről hallunk, látjuk őket, mert ez nagyban hozzájárul további tenyésztői munkánkhoz!

Pici Pelyhes Bolognese Kennel

Pici Pelyhes Bolognese Kennel

Zsurkán Gyöngyi vagyok, 2009 óta foglalkozom bolognese kutyák tenyésztésével. Előtte egy hobby bolognese kutyusunk volt ami rávezetett arra hogy jobban megismerjem a fajtát és többet foglalkozzam a kutyák gondozásával tenyésztésével. Első tenyészkutyámat magyarország legjobb, tenyészetéből vettem, Ő Gyöngyösi Pelyhes Zafir, majd 2010-ben a családunk ujjab két kutyával bővült, Gyöngyösi Pelyhes Valhalla, és Gyöngyösi Pelyhes Asgard.Első almunkból meghagytuk tenyésztésre Pici Pelyhes Arielt, majd a következő alomból pedig Bellonát. Minden kutyánkkal járjuk a hazai és nemzetközi kiállításokat ahol nagyon szép nemzeti és nemzetközi eredményeket érünk el. Tenyésztésem során nagy hangsúlyt fektetek az egészséges jó idegrendszerű egyedekre, természetesen a fajta standard betartásával.Mindazon által hogy tenyésztem e család centrikus barátságos és nagyon ragaszkodó kutyákat késztetést éreztem abban hogy alaposan fel is tudjam készíteni Őket a kiállításra szakszerűen, ezért elvégeztem a kutyakozmetikusi tanfolyamot is. Nagy örömömre szolgál a,z ha megjegyzik hogy milyen szépen felkészített kutyát látnak.Nincs annál nagyobb öröm amikor azt látom hogy kutyáim szerető családhoz kerülnek.

Predatino Bolognese Kennel

Predatino Bolognese Kennel

Tóth Katalin és Koren Gyula a Predatino Bolognese kennel tulajdonosai vagyunk. 2004 óta foglalkozunk e nemes fajtával. Mi valljuk, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Fő célunk, hogy tenyészetünkben kiváló minőségű kiskutyák születhessenek. Két lány kutyusunk mellett ma már négy saját tenyésztésű kiskutyával próbáljuk megvalósítani elképzeléseinket. Kutyájaink több ország champion címével és Interchampion címekkel és Fiata Európagyőztes cím megszerzésével büszkélkedhetnek.

Tuti menü